Cine ar putea să preia candidatura lui Joe Biden

Nu mai sunt surprins când Joe „Alzheimers” Biden se îndepărtează în universul său imaginar, dar este încă șocant să fii martor. Verificați marcajul de la 2:40 în următorul videoclip. Biden susține că îl cunoaște pe Putin de 40 de ani. Nu sunt un geniu al matematicii, dar asta ar însemna că senatorul Biden s-a întâlnit cu un ofițer KGB de nivel inferior, proaspăt promovat în Dresda, Germania. Eu spun că e o prostie. Și cum anume a fost Putin o problemă? El nu a ieșit în evidență până când Boris Elțîn nu l-a etichetat pe Vladimir ca succesor al său.

Ultima gafă a lui Biden este doar un alt semn că președintele are agilitatea mentală a unui cal de lemn, și pare să se înrăutățească cu fiecare zi care trece. Ceea ce ridică o întrebare mai amplă – va fi el de fapt competent să candideze împotriva lui Trump? Am câțiva prieteni cu relații bune. Ei insistă că a avut loc o întâlnire la New York în urmă cu doi ani, în care Michelle Obama a fost convinsă să îl înlocuiască pe Biden în calitate de candidat democrat, atunci când Biden va demisiona din funcție înainte de convenția democrată din această vară.

Însă fostul președinte al Camerei Reprezentanților, Newt Gingrich, aduce un argument convingător, potrivit căruia doamna Obama nu este dispusă să renunțe la viața dulce de pe plajele din New York și Hawaii pentru a accepta sarcina de a deveni un pițipoancă prezidențială. Sunt de partea lui Newt în acest caz.

Ideea crucială este că mass-media mainstream începe să prezinte meme-ul privind diminuarea facultăților mintale ale lui Biden și pregătește câmpul de luptă politic pentru înlocuirea sa înainte de alegerile din noiembrie. Cred că sunt șanse mari ca vicepreședintele Kamala Harris să încheie mandatul lui Biden.

Confuzia mentală a lui Biden se va agrava și va fi supus unui stres și mai mare, dincolo de îndatoririle prezidențiale normale, deoarece cazul de evaziune fiscală al lui Hunter Biden va ajunge în instanță în septembrie. Având în vedere condamnarea lui Hunter pentru încălcarea unei legi federale atunci când a mințit în cererea sa de cumpărare a unei arme, bănuiesc că echipa Biden va face presiuni asupra lui Hunter pentru a încheia un acord de recunoaștere a vinovăției – mai degrabă decât să riște să expună toate afacerile dubioase ale lui Joe Biden în ultimele luni ale campaniei prezidențiale.

Așadar, aceasta este prima problemă – va putea Biden să candideze și să supraviețuiască până în ziua alegerilor sau va fi înlocuit? În al doilea rând, dacă va fi înlocuit, va rezista Kamala Harris pentru a deveni candidatul democrat sau va fi altcineva, gen Michelle Obama sau Hillary Clinton?

Acum, pe măsură ce drama politică internă se desfășoară în Republica bananieră cunoscută sub numele de Statele Unite ale Americii, cred că evenimentele internaționale vor deveni variabila determinantă. Voi prezenta trei scenarii și vă voi cere să vă pronunțați asupra celui pe care îl considerați cel mai probabil.

Scenariul 1 – Statele Unite și unele țări NATO intervin direct în războiul din Ucraina și atacă Rusia. Rusia ripostează lovind cu arme convenționale baze militare și infrastructuri-cheie din Europa și Statele Unite. Occidentul se va confrunta cu o alegere – să dea înapoi sau să escaladeze cu arme nucleare. În ambele cazuri, nu vor există alegeri în Statele Unite.

Scenariul 2 – Armata ucraineană se prăbușește și Zelensky este înlăturat printr-o lovitură de stat înainte de sfârșitul lunii august. Occidentul este uimit, dar nu este dispus să escaladeze și să intre în război cu Rusia. Acest lucru este văzut de majoritatea electoratului american ca o înfrângere a lui Biden, ceea ce sporește și mai mult șansele de victorie ale lui Donald Trump în noiembrie.

Scenariul 3 – Israelul lansează o ofensivă în sudul Libanului împotriva Hezbollah și suferă pierderi majore. Ca urmare a operațiunii israeliene, Irakul și Turcia trimit forțe pentru a ajuta Hezbollah. Administrația Biden se confruntă cu o presiune internă enormă pentru a interveni în ajutorul Israelului, efectuând lovituri aeriene în Liban și Siria.

Prezint doar scenarii generale. Am vrut să vă dau șansa de a le deriva și de a oferi propriile speculații. Sunt sigur de un lucru – următoarele patru luni care vor preceda alegerile prezidențiale din Statele Unite vor fi cea mai periculoasă și primejdioasă perioadă din viața mea. Și mă apropii de 70 de ani.

Cum puteți sprijini proiectul Patrioților

Platforma Opozitia.net depinde exclusiv de donațiile Patrioților. Ea va exista cât timp VOI veți considera că are sens să existe. Fiecare donație, cât de mică, ne aduce mai aproape de Libertatea de altădată. Ne ajută să avem o voce din ce în ce mai puternică. Ne ajută să rezistăm în fața ofensivei nemaintâlnite din partea Globaliștilor fără niciun Dumnezeu.

Donează prin

Donează prin Transfer Bancar:

Conturi ING BANK
RO70INGB0000999906930786 (RON)
RO65INGB0000999911989038 (EUR - SWIFT INGBROBU)

Donează prin Revolut

Tel: 0791.287.318 --- @adrian6j60

  1. […] Cine ar putea să preia candidatura lui Joe Biden […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Link-uri utile

Ne gasesti pe

© opozitia.net | All rights reserved.
CONECTARE
Bine ați venit! Autentificați-vă in contul dvs